consent-overlay-content

VORES KUNDER ER OMDREJNINGSPUNKTET FOR ALT, HVAD VI GØR

Layher arrangerer kurser, praktiske seminarer og workshops over hele verden. Oplev forskellen og kom tæt på Layhers innovative stilladssystemer. 

KUNDECENTRET MED FLERE MULIGHEDER UNDER ÉT TAG

  • Vores seminarer har plads til grupper på 10 til 200 personer. Vi fremviser den nyeste teknologi til uddannelse på mange sprog.
  • Kundecentret i Tyskland har et 1.200 m² stort showroom, hvor du kan se hele udvalget af Layher produkter.
  • Oplev den store, lyse undervisningshal, hvor du kan komme tæt på vores effektive og økonomiske Layher produkter i et optimalt miljø.
  • Prøv Layhers indbydende kantine i Tyskland, hvor vi tilbyder forskellige frisklavede lokale retter til vores gæster.
  • Nyd tagterrassen med udsigt over hele produktionslandskabet og faciliteterne i Zabergäu, Tyskland.

MERE VIDEN – TEKNISKE SEMINARER

Vi har de seneste år set en positiv udvikling i branchens generelle opfattelse af stilladsløsninger, og der fokuseres i dag på både effektivitet på opstillingsstedet og arbejdssikkerhed. 

Layher er førende inden for innovation og er kendt for at tilbyde økonomiske produkter af høj kvalitet. Virksomheden tilpasser løbende sine løsninger til ændrede standarder og lovkrav – så Layher hele tiden tilbyder relevant ekspertise i montage og brug af vores stilladssystemer, stiger og rullestilladser.
 
Vores tekniske seminarer giver vores kunder indsigt i den viden, vi har erhvervet gennem mere end 70 år som verdens førende stilladsproducent. 
 
Layher har udvidet det tilpassede seminarprogram yderligere for alle målgrupper og behov, så du kan være med helt fremme – sammen med os og vores sikre løsninger.

STØRRE OVERBLIK – ALLE PRODUKTER SAMLET I DEN SAMME UDSTILLING

Vores showroom i Tyskland med et gulvareal på mere end 1.200 m² er en øjenåbner. Fra midten af showroomet får man et imponerende udsyn over hele Layhers produktsortiment, og Layher trappesystem og Brosystem tager dig op til seminar-etagen.

Fra Allround Stilladser til Blitz Rammestilladser. Fra Overdækninger og Protect-Systemer til Event-Systemer. Fra Støbestilladser til Stiger og Rullestilladser. Showroomet har alle de velkendte Layher produkter, og dem, du gerne vil lære at kende.

Showroomet er designet som en praktisk installationssituation – fra stilladsmodeller til smarte udvidelsesløsninger og ekstra elementer, som gør arbejdet på byggepladsen endnu mere effektivt og sikkert. Layher Lightweight – den nye dimension inden for stilladser, er også en del af showet.

MERE PRAKTIK – SEMINARER MED PRAKTISKE ØVELSER

Undervisningshallen er en vigtig del i vores seminarer og uddannelseskurser. Det er her, teori omsættes til praksis. Hallen giver dig mulighed for at prøve at montere og nedtage vores forskellige systemer under alle vejrforhold. 

Det store gulvareal og lofthøjden på ti meter muliggør bygning af store stilladskonstruktioner med op til fire niveauer samt montage af hængende stilladser eller udkragninger. 

Montagearbejdet kan følges direkte på storskærm med mulighed for efterfølgende drøftelse.