consent-overlay-content

VORES VIGTIGSTE PRIORITET ER KUNDERNES SUCCES

LAYHER LIGHTWEIGHT – LW – 10% HURTIGERE MONTAGE 

Montage, nedtagning og transport udgør 80 procent af omkostningerne til stilladser. En reduktion af stilladsdelenes vægt giver vores kunder op til 10% hurtigere montage og effektiv nedtagning. Light Weight betyder op til 12 procent bedre udnyttelse af transportkapaciteten. 

Det er her, at Layher Lightweight kommer ind i billedet. Med en stærkere stålkvalitet, nye produktionsprocesser og designforbedringer har vi minimeret vægten
af Blitz- og Allround stilladssystemets standarddele – uden at gå på kompromis med styrken.

Vores integrerede systemtilgang betyder, at de nye, lette produkter også nemt kan kombineres med tidligere generationer. Vi tilbyder naturligvis også kombinationsgodkendelser.

LAYHER ARBEJDER FOR KUNDERNES SUCCES

Layhers ingeniører udvikler kontinuerligt nye produkter, som kan gøre stilladsbygning endnu mere økonomisk og sikker for vores kunder. Vores mål er altid at forbedre montagetiden i forhold til vægt, form og antallet af stilladsdele. Derfor er vi hele tiden på udkig efter nye materialer og produktionsprocesser. Blot få ekstra stilladsdele kan bidrage til at udvikle nye forretningsområder for vores kunder, så de kan udnytte deres materialer mere effektivt og økonomisk. 

Ensartede systemdimensioner og relevante kombinationsgodkendelser sikrer, at alle vores nyudviklede produkter kan bruges sammen med eksisterende stilladsdele i Layhers produktsortiment – herunder tidligere produktgenerationer. Det sikrer din investering og styrker vores integrerede systemløsning.

DE NYE STILLADSDELES LAVE VÆGT ØGER LASTKAPACITETEN MED 12%. DET GIVER REDUCEREDE TRANSPORTOMKOSTNINGER OG MERE STILLADS PER LASTBIL. 

LIGHTWEIGHT-STILLADSDELE KAN KENDES PÅ DET LYSENDE RØDE MÆRKE MED
LW-BANDEROLE OG LAYHER LIGHTWEIGHT-SEGLET.

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG