consent-overlay-content

LAYHER – UNIKKE STILLADSLØSNINGER I OVER 75 ÅR 

Layher-brandet står for indtjening, rentabilitet og levering til tiden. Gennem mere end 70 år har vi arbejdet målrettet for at skabe succes for vores kunder med stilladsløsninger af højeste tyske kvalitet. Vi sikrer, at du altid får det optimale udbytte af din investering. 
Design, udvikling og produktion er samlet i vores hovedkontor og eget produktionsanlæg i Güglingen-Eibensbach. Det danner fundamentet og de bedste betingelser for at sikre vores kunder den kvalitet, de forventer og fortjener. 

EN VERDEN AF SUCCESFULDE STILLADSER

Layhers motto er ”Flere Muligheder”. Det afspejler den filosofi, der har kendetegnet virksomhedens kultur og produkter gennem generationer. Vi designer fremtidens produkter og services – din succes er vores vigtigste forudsætning. 
Vi ved, hvor vigtigt det er hele tiden at kunne tilbyde vores kunder nye produkter, som kan skabe nye forretningsområder. Derfor holder vi øje med markedets behov. 
Vi investerer løbende i videreuddannelse af vores medarbejdere, optimering af vores stilladssystemer og produktionsanlæg og udvikling af vores seminar- og salgsstruktur. 
Med Layher Lightweight er vores førerposition sikret. Vores stilladssystemer er nu markant lettere, stærkere, hurtigere og endnu mere økonomiske takket være nye materialer, nye produktionsprocesser og designforbedringer.  
Velkommen til den næste generation.
Velkommen til en verden af succesfulde stilladser.

2.500 HJERNER ARBEJDER DEDIKERET FOR AT STYRKE DIN SUCCES

Stilladser er hjertet i vores forretning og en del af vores DNA. Hver eneste dag yder vores dedikerede medarbejdere en stor indsats for at give vores kunder flere muligheder. 

 LAYHER – SUCCESFULDE STILLADSER 

Vi er klar til at hjælpe dig