consent-overlay-content

LAYHER STØBESTILLADS TG60 – Endnu Flere Muligheder med ALLROUND STILLADS

Med Allround TG60 Støbestillads er det nemt, hurtigt og sikkert at opstille et støbestillads: 
                   
  • De symmetriske rammer overflødiggør fuldstændigt behovet for diagonaler under montagen. 
  • Den integrerede sidebeskyttelse giver en sikker og lodret montage uden brug af ekstra udstyr. 
  • Allround TG60 Støbestilladsets konstruktion overholder kravene i henhold til DS/EN 12812 med overførsel af belastninger på op til 6 ton pr. søjle.
  • Støbestilladset tilpasses nemt forskallingens mål ved hjælp af standard Allround horisontaler fra 1,09 m til 3,07 m og tilhørende diagonaler. 

ALLROUND STØBESTILLADS TG 60

          
Rammerne til Allround TG60 Støbestilladset er udviklet på basis af Allround Stilladset. Rammerne er fremstillet af stålrør af høj styrke, afstivet med to diagonaler, og har en vægt på maks. 18 kilo. Hver søjle kan bære op til 6 ton.

H = 0,71 m

H = 1,00 m

H = 0,50 m

OPLEV MULIGHEDERNE MED STØBESTILLADSET 

Layhers dygtige ingeniører hjælper med at opfylde dine specifikke krav og finde løsninger, som giver dig de rigtige resultater til den rigtige pris.

Du har også mulighed for at få adgang til vores omfattende tekniske dokumentation med oversigter over materialekrav, samlingstegninger, verificerede lastevne i henhold til DS/EN 12812 samt hjælp til dimensionering af de understøttende stilladser.

EN INTELLIGENT LØSNING 

Variable feltlængder
Det fleksible Allround TG60 Støbestillads kan tilpasses til forskallingsstøtternes standarddimensioner og belastningskrav. Blot ved at vælge Allround horisontaler og diagonaler i den rigtige længde. Hoveddelene – rammerne i Allround TG 60 Støbestilladset – forbliver de samme.


Materialeoptimering

Systemets alsidighed gør det nemmere at anvende store belastningskapaciteter. Så du sparer både materialer, tid og penge.


Hurtig repositionering

TG60 tårnene flyttes nemt med de påmonterede hjul uden behov for nedtagning og genopbygning. Det gør det muligt at flytte komplette tårngrupper med blot en enkelt handling.

LØFT MED KRAN GIVER FLERE MULIGHEDER

Støbestilladset TG60 kan monteres liggende vandret på jorden og derefter løftes på plads med en kran, eller monteres lodret. Det kan enten monteres direkte på brugsstedet eller flyttes på plads med hjul, som nemt monteres. De enkelte støberammer sammenholdes med bolte eller clips for at kunne sikre kraftoverførslen.

LAYHER ALLROUND STØBESTILLADS TG 60

LAYPLAN CLASSIC OG LAYPLAN CAD

I konstruktionen af et stillads er tid og valg af materialer afgørende faktorer. Layher tilbyder derfor LayPLAN, som er et softwaresystem til planlægning, tegning og konfigurering af stilladser. Med LayPLAN kan du udnytte både tid og materialer effektivt. 

Der findes forskellige softwarepakker til forskellige behov: LayPLAN CLASSIC og LayPLAN CAD.

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG